martes, 3 de mayo de 2016

NoticiaTerratrémol en Ecuador:. Runes en la ciutat de Pedrenyals després de la primera tremolor. RODRIGO BUENDIA AFP Quality Produccions Un terratrémol de magnitud 6,2 ha sacsat durant uns 30 segons la costa nord d'Equador este dimecres, sobre les 10.33 hora espanyola (les 3.33 en Cacau) , el més important des que dissabte passat, 16 d'abril, un sisme de magnitud 7,8 en l'escala sismològica causara 525 víctimes mortals i més de 4.000 ferits en el país (segons l'últim recompte oficial) , així com quantiosos danys materials. L'epicentre del sisme, la magnitud del qual eleva a 6,3 l'Institut Geofísic d'Equador, es troba en la mateixa zona del nord del país afectada pel terratrémol del dissabte. Els geòlegs consideren que esta rèplica ha sigut inusualment fort. Localització del terratrémol segons l'Agència Geològica dels Estats Units. Localització del terratrémol segons l'Agència Geològica dels Estats Units. USGS EFE A pesar de la intensitat de la rèplica, no hi ha hagut que llepa


Terratrèmol a Ecuador
 Runes en la ciutat de Pedrenyals després de la primera tremolor. RODRIGO BUENDIA AFP Quality Produccions Un terratrémol de magnitud 6,2 ha sacsat durant uns 30 segons la costa nord d'Equador este dimecres, sobre les 10.33 hora espanyola (les 3.33 en Cacau) , el més important des que dissabte passat, 16 d'abril, un sisme de magnitud 7,8 en l'escala sismològica causara 525 víctimes mortals i més de 4.000 ferits en el país (segons l'últim recompte oficial) , així com quantiosos danys materials. L'epicentre del sisme, la magnitud del qual eleva a 6,3 l'Institut Geofísic d'Equador, es troba en la mateixa zona del nord del país afectada pel terratrémol del dissabte. Els geòlegs consideren que esta rèplica ha sigut inusualment fort. Localització del terratrémol segons l'Agència Geològica dels Estats Units. A pesar de la intensitat de la rèplica, no hi ha hagut que llepa.


Resum: El passat 16 d'Abril a la costa nort d'Ecuador va haver un terratrèmol a les 3.30h de la matinada(10.30h hora espanyola) amb magnitud de 7'8 ha sacsat durant 30 segons i ha hagut 525 víctimes mortals i més  de 4000 ferits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario